Geplaatst op 29-03-2019 12:03

Wellicht komt het jullie al bekend voor, de Hit Van De Week van GameFM.nl Elke week kregen alle medewerkers van GameFM de kans om te stemmen op hun favoriete nummer door middel van een poll. Uit die poll kwam dan uiteindelijk een winnaar en dit nummer werd dan de Hit Van De Week genoemd. We hebben besloten om het roer volledig om te slaan en vanaf nu kunnen ook alle Lluisteraars meestemmen voor de Hit Van De Week!


De Hit van deze week:

Maan & Tabtitha - hij is van mij

Over de Hit van de Week
Op GameFM hoor je dagelijks de leukste muziek voorbijkomen, gedraaid door jouw favoriete DJ's! Ze draaien classics, foute muziek, dance, pop, de nieuwste hits en last but not least: jouw requestjes! We zetten dan ook graag de nummers op een rij die gedurende deze week het meest voorbijkwamen op de stream. Door het opstellen van deze lijst weten onze DJ's welke muziek in de smaak valt en welke nummers op dat moment trending zijn. Kortom: deze lijst is voor jou gemaakt, een top 5 waarvan jullie 1 nummer mogen kiezen. Dit nummer zal dan ook de Hit van de Week worden op GameFM.nl

Stemmen op de Hit van de Week #15:
Natuurlijk zal er ook een Hit van de Week #15 aankomen waar jij op mag gaan stemmen, net als alle andere Luisteraars van GameFM.nl dit keer kunnen jullie kiezen uit de nummers: One Direction - Story Of My Life // Mark Ronson & Miley Cyrus - Nothing Breaks Like a Heart // Jan Smit - He Mooie meid // Panic At The Disco - High Hopes.

Waar moet je aan voldoen om te stemmen?
- Je op jouw favoriete nummer
- Je stemt via de poll uit onze twitter (Klik HIER)
- Je mag maar 1x stemmen
- Wees eerlijk en oprecht


Statistieken van de GameFM Instuurlijnen
Afgelopen week zijn er 397 requestjes, 165 shoutjes en 53 competitie-antwoorden ingestuurd.


Geschreven door: Tomas