Welkom op GameFM.nl!
Heb jij al verteld aan de Deejay hoe je dag is gegaan, nee? Doe dat dan snel via de onderstaande links! En misschien leest de Deejay jouw shoutje wel voor, op de radio!

Je luistert momenteel naar:
...met likes!

_ Huidig nummer: __ GameFM - Music For You

Waarom een account op GameFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op GameFM

Inloggen op GameFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.Deejay Sollicitaties Geopend!


Het is een tijdje geleden dat het GameFM-team is aangevuld met DJ's. In de tussentijd hebben we helaas afscheid genomen van een aantal DJ's. Dan weet je in ieder geval een ding zeker... Tijd voor een lading nieuwe DJ's! We hebben goed nieuws, de sollicitaties voor DJ staan vanaf vandaag, half zeven, weer open voor onbepaalde tijd. Heb jij zin om DJ te worden? Scrol dan maar snel naar onder!

Ben jij degene die we zoeken?

GameFM bestaat ondertussen al meer dan vier jaar! Iedere dag zorgt het gehele GameFM-team ervoor dat alle Leets een flinke dosis aan gezelligheid en entertainment krijgen. Om ervoor te zorgen dat wij dit kunnen blijven doen, zetten we eens in de zoveel tijd onze sollicitaties open om ons team te versterken met nieuw talent. En deze keer zijn wij weer op zoek naar nieuwe DJ's die ons team een handje komen helpen! Ben jij ambitieus, heb je passie voor muziek, houd je van radio maken en voldoe jij aan de onderstaande eisen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wat verwachten we nu van onze nieuwe DJ’s?

De volgende eisen zijn noodzakelijk als je interesse hebt om DJ te worden:

 Je bent minimaal 14 jaar oud.

 Je beschikt over een goed werkende microfoon.

 Je kan minimaal 2 uur per week draaien.

 Je beschikt over een account op Discord.

Waarom zou je kiezen voor GameFM?

Voldoe je aan alle eisen, maar twijfel je toch nog om te solliciteren? We leggen je graag uit waarom jij voor GameFM moet kiezen!

 GameFM is een super gezellig team, iedereen wordt geaccepteerd.

 Elke dag nieuw radioplezier om van te genieten.

 Voldoende ondersteuning voor DJ's met minder ervaring.

 Een grote doelgroep met veel luisteraars.

 Een unieke medewerkers badge in het hotel.

 Heel veel gezelligheid in onze eigen Discord-server.

Hoe werkt deze sollicitatieronde precies?

Het is heel simpel. Zoals je wellicht al hebt gelezen, is de sollicitatieronde open voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat wij nog niet weten wanneer de sollicitatieronde gaat sluiten.

Mocht je aangenomen zijn, dan ben je DJ in opleiding. Dit betekent dat jij jezelf mag gaan bewijzen op de radio! Tijdens de proefperiode moet je 1 tot 3 testuren draaien en mochten de HoofdDJ's tevreden over je zijn, dan word jij gepromoveerd tot vaste DJ!

Solliciteer nu!

Begint het nu misschien toch al een beetje te kriebelen van binnen en beginnen je handen te jeuken om aan de slag te gaan als DJ bij GameFM? Dan is dit het juiste moment om te solliciteren. Via de vacaturepagina op onze website kan je jouw sollicitatie plaatsen en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! De vacaturepagina vind je hier.Heel veel succes met solliciteren!
Geschreven door:
Tomas
Nieuwsreporter _____________________________
___Social Media


© GameFM.nl - Music For You _______||_______ Over GameFM // Statistieken // Privacyverklaring