Welkom op GameFM.nl!
Heb jij al verteld aan de Deejay hoe je dag is gegaan, nee? Doe dat dan snel via de onderstaande links! En misschien leest de Deejay jouw shoutje wel voor, op de radio!

Je luistert momenteel naar:
...met likes!

_ Huidig nummer: __ GameFM - Music For You

Waarom een account op GameFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op GameFM

Inloggen op GameFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.GameFM, Live Uurtjes!GameFM Live Uurtjes
GameFM.nl streamd dagelijks Radio Uurtjes waar Live Deejays jou, de luisteraar betrekken in hun uurtje. Dit doen ze door onder meer, competities te houden, evenementen te organiseren en natuurlijk om jou te vermaken met de leukste muziek, en de beste hits. Tenminste, dat was zo... Helaas heeft GameFM 3 maanden zonder Live Deejays gezeten vanwege een technische storing. Met volle trots kunnen we vertellen dat we dit weer aan het opbouwen zijn!

GameFM Deejays
De reden dat we er zo lang uit hebben gelegen is nog onduidelijk, maar wat helaas wel het geval is, is dat onze Radio Deejays wel nog aanwezig zijn, maar ook zij moeten het weer opbouwen om Radio Uurtjes te gaan draaien. Uiteraard kregen we veel positieve reacties vanuit de Deejays, stuk voor stuk hadden ze allemaal weer zin om onair te gaan op GameFM.nl.

Luisteraars
Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wanneer jouw favoriete Live Deejay terug komt, we kunnen je wel garanderen de Radio Gids in de gaten te houden. Hier zullen zijn hun uurtjes inplannen en kan jij zien wanneer hij/zij live is. Voor jouw favoriete show kan je kijken onder het kopje: Shows, en wie weet... Tot dan!DEEJAYS GEZOCHT!
Jaja, de Deejays Sollicitaties zijn weer geopend!
Dat is goed nieuws voor de eventuele geïnteresseerde! GameFM is opzoek naar gloednieuwe Deejays die Live willen draaien op de Game Radio, maar wat zijn de voorwaarden? Alle voorwaarden staan hier onder opgesomd!

GameFM Deejays;__Voorwaarden
- Je bent minimaal twee uur beschikbaar
- Je beschikt over een goed werkende Microfoon
- Je bent minimaal 14 Jaar (Of ouder)
- Je beschikt over een Discord Account


Voldoe jij aan deze eisen en wil jij dolgraag solliciteren? Klik dan HIER!


Geschreven door:
Danique
Nieuwsreporter _____________________________
___Social Media


© GameFM.nl - Music For You _______||_______ Over GameFM // Statistieken // Privacyverklaring