Welkom op GameFM.nl!
Heb jij al verteld aan de Deejay hoe je dag is gegaan, nee? Doe dat dan snel via de onderstaande links! En misschien leest de Deejay jouw shoutje wel voor, op de radio!

Je luistert momenteel naar:
...met likes!

_ Huidig nummer: __ GameFM - Music For You

Waarom een account op GameFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op GameFM

Inloggen op GameFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.GameFM is terug!Goed nieuws!
Op woensdag 30 oktober 18:43 heeft Tomas aangekondigd dat GameFM ermee stopt. Hier schrok ik heel erg van en de andere medewerkers en luisteraars ook. Toen ik het aan Tomas vroeg zei hij dat het gewoon heel moeilijk was om het nog te betalen en dat het daarom beter was dat GameFM er voorgoed mee zou stoppen.

Maar waarom is GameFM dan nu ineens terug?

Zo als ik al zei zijn er heel veel luisteraars ervan geschrokken en ze vonden het verschrikkelijk na alle leuke dingen die we bij GameFM hebben meegemaakt dat ze er mee gingen stoppen dus besloten ze een actie te houden voor GameFM terug online te krijgen (The GameFM Comeback). Het plan was dat er geld ingezameld zou worden dat vervolgens zou worden geschonken aan Tomas zo dat die GameFM kon redden. Na heel wat gepuzzel en gezwoeg is het gelukt!

Zijn er ook dingen veranderd?

Voor zover ik weet zijn er niet zoveel dingen veranderd behalve natuurlijk dat onze site is omgetoverd van GameFM - Music For You naar GameFM - Christmas For You! (credits naar Justin voor slogan).

Gaan er dingen veranderen?

Als je bedoelt 'Gaan er nog nieuwe dingen komen' dan ja! GameFM lanceerd namelijk haar eigen game! (Gamewereld) het hotel staat onder leiding van mij en Tomas en het zou super leuk zijn als jij ook komt spelen!

Bedankt aan alle luisteraars en medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat GameFM terug is!Geschreven door:
Justin
Nieuwsreporter _____________________________
___Social Media


© GameFM.nl - Music For You _______||_______ Over GameFM // Statistieken // Privacyverklaring