GameFM - Music For You!
Welkom op GameFM.nl!
Heb jij al verteld aan de Deejay hoe je dag is gegaan, nee? Doe dat dan snel via de onderstaande links! En misschien leest de Deejay jouw shoutje wel voor, op de radio!

Je luistert momenteel naar:
...met likes!

_ Huidig nummer: __ GameFM - Music For You

Waarom een account op GameFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op GameFM

Inloggen op GameFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.


Tomas
07/12/2019
GameFM 24 Uurs
Het grootste Evenement van het Jaar!

Justin
27/11/2019
GameFM is terug!
Iedereen kan weer rustig slapen want uiteindelijk is GameFM toch terug gekomen!

Welkom op GameFM.nl

GameFM.nl is een online radio stream, die sinds 2 september 2015 te bezoeken is op het Internet. Verschillende bekende en onbekende Gamer's krijgen de kans om als DJ aan de slag te gaan bij onze radio stream. We proberen kwaliteit en gezelligheid tot een geheel te brengen. Luisteraars & DJ's vormen een enorme bijdrage aan dit alles.

Wij zenden 24 uur en 7 dagen in de week muziek uit voor al onze luisteraars. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze live Deejays en ons Deejay-Systeem. Onze deejays maken het elk uur weer lekker gezellig door leuke Evenementen te houden en meer! Ook heeft GameFM meer dan een Deejay team, we hebben namelijk ook Nieuwsreporters die voor jou het laatste nieuws plaatsen op GameFM.nl! Natuurlijk zijn er ook nog veel meer Medewerkers die de kwaliteit van GameFM hoog houden, alle medewerkers vind je daarom op onze Medewerkers Pagina.

Voor meer extra's binnen GameFM kan jij jezelf Registreren, Speel exclusieve spellen, en win!
.
Online Community

Inmiddels al een paar jaar geleden, op 2 september 2015, ging de site van GameFM.nl online! Maar ook websites worden oud. Nu al een paar jaar later zijn wij ontzettend trots op onze nieuwe Website (GameFM Versie 8) en alles dat wij bereikt hebben en kijken we uit naar de prachtige toekomst die nog komen gaat! Met onze nieuwe officiële status gaan we namelijk de komende jaren nog meer mogelijkheden krijgen om de nummer 1 Internet Radio Website te blijven! Van één ding zijn we er ons echter zeer bewust: zonder jou is dit allemaal niet mogelijk! En daarom zeggen we graag 1000x bedankt voor elke dag dat wij dit avontuur door jou, de luisteraar al hebben kunnen beleven!


Bedankt namens ons!
Afsluitend willen wij iedereen bedanken die aan GameFM meewerkt, maar ook zeker naar GameFM luistert (Al eerder vermeld). Want vergeet nooit, zonder jou is GameFM een ontbrekend stukje kwijt! Wij wensen iedere bezoeker veel plezier op GameFM.nl en hopelijk komen we jou snel tegen in onze Community!

Lid worden van GameFM.nl

Wordt net als vele andere Luisteraars lid van GameFM.nl, en maak gebruik van een enorme dosis aan High-Tech Functies en de meest geavanceerde features!

Welke Features zijn dit?
Speel geavanceerde Games
Luister zonder Reclame tussendoor
Maak gebruik van GameFM VIP (Gratis)
Bouw een eigen profiel op

Login of Registreer snel je eigen account!

Heyhoi -Something! Welkom op GameFM.nl!
Deze Gamer is onlangs lid geworden op GameFM.nl

_ Luisteraars die voor gingen

_____ __ __ __

Hit van de Week
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

© GameFM.nl - Music For You _______||_______ Over GameFM // Statistieken // Privacyverklaring