Welkom op GameFM.nl!
Heb jij al verteld aan de Deejay hoe je dag is gegaan, nee? Doe dat dan snel via de onderstaande links! En misschien leest de Deejay jouw shoutje wel voor, op de radio!

Je luistert momenteel naar:
...met likes!

_ Huidig nummer: __ GameFM - Music For You

Waarom een account op GameFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op GameFM

Inloggen op GameFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.


Radio Gids

Welkom bij de GameFM Radio Gids! Hier vind je alle radio uurtjes die per week worden gehouden! Om een andere dag te bekijken kan je op de onderstaande Woorden drukken (Maandag, Dinsdag, Woensdag, etc...). Alle uurtjes die er op staan zijn voor deze week. Elke zondag wordt de Radio Gids opnieuw opgestart en kunnen de Radio Deejays zichzelf weer inplannen voor die week! Ben jij net zo benieuwd als dat wij zijn naar wanneer jouw favoriete Deejay draait? Alles kun je hieronder vinden!

Radio Gids van:__Maandag

Maandag __//__ Dinsdag __//__ Woensdag __//__ Donderdag __//__ Vrijdag __//__ Zaterdag __//__ Zondag


Geen Deejay Uur gevonden!
Helaas zijn er op Maandag geen Deejay Uurtjes ingepland!

GameFM Instuurlijnen
GameFM.nl beschikt over de Functie; Instuurlijnen. Dit zijn formulieren die op onze Website staan die je vervolgens kan invullen met bijvoorbeeld, een leuk bericht (shoutlijn), Een nummer die je graag wilt horen (requestlijn) Of misschien wel dat er live op de radio een competitie of evenement wordt gehouden waar jij een antwoord op kan geven (competitielijn).

Maar wat doet een Instuurlijn?
De GameFM Instuurlijnen zijn formulieren die je kunt invullen en verzenden naar de huidige Deejay. Hij of zij heeft dan de opdracht jouw shout voor te lezen, jouw request te draaien en misschien wel het goede antwoord te delen van een competitie die jij hebt geraden!

© GameFM.nl - Music For You _______||_______ Over GameFM // Statistieken // Privacyverklaring