Welkom op GameFM.nl!
Heb jij al verteld aan de Deejay hoe je dag is gegaan, nee? Doe dat dan snel via de onderstaande links! En misschien leest de Deejay jouw shoutje wel voor, op de radio!

Je luistert momenteel naar:
...met likes!

_ Huidig nummer: __ GameFM - Music For You

Waarom een account op GameFM

Eigen profiel customizen
Shout en/of request insturen
Gastenboek bericht achterlaten
Reageren onder nieuwsberichten
Solliciteren voor een functie op GameFM

Inloggen op GameFM


» Nog geen account? Klik hier om te registreren.


Werken bij GameFM

Waarom GameFM.nl?
Bij ons krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en te laten zien. Wij bieden verschillende mogelijkheden als radio, nieuws en evenementen om alle Luisteraars dagelijks te voorzien van een leuk stukje entertainment.

Verschillende Functies.

GameFM bestaat uit tientallen medewerkers en ruim 9 verschillende functies. Al deze functies werken vlekkeloos samen en vormen samen als geheel de grootste nederlandse radio community, GameFM.

Ervaren of niet.

Ervaring is altijd mooi meegenomen, maar niet vereist. Wij bieden ook opleidingen aan zodat jij helemaal klaargestoomd wordt voor het onderdeel waar jij deel van uit wilt maken binnen GameFM.

Werken in een Team.

Bij GameFM werken allemaal mensen met verschillende functies en taken. Wij zijn 1 team en werken dus ook veel samen. Het is daarom van belang dat jij, als onderdeel van GameFM, een echte teamplayer bent.

GameFM over het Solliciteren
Wil jij deel uitmaken van het leukste en gezelligste team van de Game Community in Nederland? Wil jij je geven voor je passie, dingen bijleren en nieuwe mensen leren kennen? Kortom: wil jij deel uitmaken van het GameFM radioteam? Dan kan dat! Solliciteer voor één van onze openstaande vacatures.

Stuur een privébericht naar ons instagram account (@gamefm_nl) of stuur een mailtje met vragen over de sollicitaties naar info@gamefm.nl. Ook kan je het formulier invullen door op de onderstaande knoppen te klikken. We proberen jouw sollicitatie steeds zo spoedig mogelijk te behandelen.

Let op: GameFM geeft geen vergoeding aan haar medewerkers (In tegendeel bij de Gamewereld Community. Hier ontvang je Diamanten en Bel-Credits van ons!). GameFM is een project opgestart door Gamer’s voor Gamer’s op volledige vrijwillige basis. Je krijgt er natuurlijk wel voldoening, dankbaarheid en een nieuwe vriendengroep voor in de plaats!Waar wacht je op? Solliciteer meteen en wie weet kunnen we jou zeer binnenkort onze collega noemen!


Radio Deejay
Radio Deejay VACATURE
__.Klik hier voor meer informatie!
Event Medewerker
Event Medewerker VACATURE
__.Klik hier voor meer informatie!
Nieuwsreporter
Nieuwsreporter VACATURE
__.Klik hier voor meer informatie!
Jingle Maker
Jingle Maker VACATURE
__.Klik hier voor meer informatie!
© GameFM.nl - Music For You _______||_______ Over GameFM // Statistieken // Privacyverklaring