Bezoek ons op Twitter !
Vacatures
Waarom GameFM.nl?
Bij ons krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en te laten zien. Wij bieden verschillende mogelijkheden als radio, nieuws en evenementen om alle Luisteraars dagelijks te voorzien van een leuk stukje entertainment.

Verschillende Functies.
GameFM bestaat uit tientallen medewerkers en ruim 9 verschillende functies.
Al deze functies werken vlekkeloos samen en vormen samen als geheel de grootste nederlandse radio community, GameFM.

Ervaren of niet.
Ervaring is altijd mooi meegenomen, maar niet vereist. Wij bieden ook opleidingen aan zodat jij helemaal klaargestoomd wordt voor het onderdeel waar jij deel van uit wilt maken binnen GameFM.

Werken in een Team.
Bij GameFM werken allemaal mensen met verschillende functies en taken. Wij zijn 1 team en werken dus ook veel samen. Het is daarom van belang dat jij, als onderdeel van GameFM, een echte teamplayer bent.

Radio


__ DJ Non-Stop zegt:________ De beste hits!

_.. Huidig nummer: _________ Music For You


Event Medewerker

  1. Als Evenement Medewerker bij GameFM organiseer je de leukste events voor onze community en de radio. Dit doe je samen in een team met andere Event Medewerkers. Is dit wat voor jou? Kijk dan snel als de sollicitaties open staan en pak je kans!Radio Deejay

  1. Als Deejay bij GameFM draai jij minimaal twee uur per week de beste hits met gemiddeld 100 luisteraars per dag. Is het jouw tijd om te shinen op de radio? Kijk dan snel als de sollicitaties open staan en pak je kans!
Administratief Medewerker

  1. Als Administratief Medewerker bij GameFM ben jij werkzaam als bestuurslid. Waar je je voornamelijk mee bezig houdt zijn contact formulieren en de administratie. Heb jij hier talent voor? Kijk dan snel als de sollicitaties open staan en pak je kans!
Jingle Team

  1. Als Jingle Team bij GameFM zorg jij voor de leukste jingles voor de Deejays. Dit zorgt er voor dat het 100% van GameFM is, en dat de luisteraars weten dat we op de goede frequentie zitten. Is dit wat voor jou? Kijk dan snel als de sollicitaties open staan en pak je kans!